agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-09-20, 17:05
pierwsze w środę, co do godziny jeszcze dam znać, ponieważ jutro ma do mnie zadzwonić ustalić godzinę... nie wnikam dlaczego nie ja mam dzwonić, ale dobra prawdopodobnie koło 19 w środę, co do późniejszych dni będziemy rozmawiać jak się spotkamy.
Adres zna tomx2
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
tak :) adres znam . Ulica Wolinian ( blisko Czekoladowej ) . Numeru domu 52 - ale tego nie jestem już pewien. Wchodząc w ulicę Wolinian to przedostatni dom po lewej.
4 osoby moge zabrac z okolic naszej uczelni autem.
Termin korków dla mnie ok.
_________________ nie bądź łosiem - kup V8.
no chyba, ze subaru..
Byłem dzisiaj u Pani Piotrowskiej żeby zobaczyć swoją pracem z czerwca. I nie jestem pewien... bo jakoś dotarło to do mnie z opóźnieniem i nie wiem czy się nie przesłyszałem, ale podając mi prace powiedziała coś w stylu: prosze sobie dokładnie poczytać, bo to będzie prawie to samo... (w sensie na poprawce) Więc gwarancji nie daje, ale trzeba znać czerwcowe odpowiedzi (zresztą chyba już wcześniej stwierdzono, że dużo się powtarza z poprzednich lat)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum