zaraz będę pisać do kolesia, bo coś nie dzwoni do mnie...
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-09-21, 20:58
Więc, Adam mówi,że mamy się podzielić na dwie grupy, ponieważ 11 osób ciężko będzie w jednym pomieszczeniu pomieścić
Proponuje,żeby w każdej grupie była osoba która mniej więcej kojarzy gdzie dokładnie będą te korepetycje .
No i jedna grupa wtedy będzie mogła przyjść wcześniej. Od was zależy na którą, ale woli popołudniu.
Ps. 15zł od osoby
Moja propozycja
GODZINA 19
- Ja
- tomx2
- isiek
- Kocur
- Macioł (Maciou )
- DeMorgan
To już mówiłeś agnieszkaosw mogłabyś zapytać o adres?
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-09-21, 22:52
hahaha padłam.
no więc, co do adresu to on jeszcze nie jest pewien jutro o 12 zadzwoni i mi powie... bo prawdopodobnie w okolicach Hallera (nie wiem, przeprowadza się czy co )
zostaje godzina 19:30 i 21:00
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
napisałem jeszcze raz adres dla Paweba, bo to spytał a ta uliczka ta jest na tyle krótka, że trudno nie trafić - SARTO, zwłaszcza, że wchodzicie po nas - na bank nikt się nie zgubi.
Jeżeli mówimy oczywiście o adresie , który do tej pory obowiązywał.
Może ktoś zamienić się ze mną godziną? Dla mnie 21 to troche późno, biorąc pod uwagę, że nastepnego dnia piszę zarządzanie no i dojazd do siebie mam nieciekawy w późnych porach... Pasuje komuś?
_________________ "Mam ręce w kieszeniach, a kieszenie jak ocean..."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum