Wys³any: 2011-02-15, 15:19 Seminarium - dr hab. prof. UE Mariusz CzekaÅ‚a
Dla tych, których nie było:
Pierwszy semestr seminariów służy tylko przygotowaniu się do pisania pracy tj.: wybraniu tematu i zebraniu odpowiednich danych. Wg profesora najlepiej przygotować kilka wybranych tematów i przedyskutować z nim wybranie najodpowiedniejszego z nich. Obecność prawdę mówiąc nie jest obowiązkowa, ale "parę razy trzeba być koniecznie, z wybranym(i) tematem(ami)" najlepiej już w lutym-marcu, a nie pod koniec semestru, gdzie będzie pełno kolokwiów".
Warunkiem zaliczenia przedmiotu będzie wybranie odpowiedniego tematu i dostarczenia gotowych danych, które będziemy analizować i korzystać z nich w pracy.
Daty i godziny nie ma konkretnej. Możemy przychodzić w dowolnym, wybranym przez nas terminie z podanych tu: http://mczekala.blogspot.com
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
dwie osoby(w tym ja Grzesiek J.) podejmują wyzwanie obrony pracy przed 10 czerwca. W takim wypadku pracę będzie trzeba złożyć maksymalnie w nast. tygodniu(wraz ze spełnionymi wszystkimi wymaganiami formalnymi w stylu kompletu wpisów itp).
Jeśli jest tutaj ktoś od dr hab. prof. UE Mariusz Czekala chętny na takie rozwiązanie i posiada już skończoną pracą licencjacką to zapraszam do kontaktu;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum