On miał nam wysłać to poczekajmy. A co do zaliczenia, które pisało IwB coś wiadomo? chociaż mniej wiecej jakie dał otwarte i te otwarto- zamknięte? przydało by się wiedzieć wokoło w ogóle się uczyć;P
Pozwolę sobie zarzucić propozycję - jeśli ktoś dysponuje testami z poprzednich lat od tego Pana to niech podzieli się nimi na forum, na pewno wszystkim się przydadzą jak nie teraz to na poprawkę
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
a myślicie że w tych slajdach co on wyśle będzie większość materiału? Byłam kilka razy na wykładzie, ale nie pamiętam czy on więcej z głowy nie dyktował
Pytania zamkniete, otwarte i otwarto- zamkniete, i chyba może być dosłownie wszystko;P
Jeśli chodzi o karte wzorów to nic nie mówił, ale wątpie z reszta co tam jest może z 5 wzorów.
perelka, problem jest w tym, że 2 razy dostał ode mnie maila przed świętami, a teraz wysłałem podczas świąt i przed Nowym Rokiem jeszcze kilka razy i przychodzi zwrot poczty. Ale slajdy chyba są te same dla wszystkich kierunków.
Cytat:
This is the mail system at host poczta.ue.wroc.pl.
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum