Dla tych co nie są zapisani w eportalu lub nie przeglądają często maila:
dr Maciaszek napisa³/a:
Termin przesłania plików z odpowiedziami 25.11.2009, 23:00
Pytanie 1
Zdefiniuj pięć głównych uwarunkowań technologicznych (technology drivers) w ewolucji infrastuktury technologii informacyjnych. Które z tych uwarunkowań było/jest Twoim zdaniem najważniejsze dla osiągnięcia poziomu technologicznego którego dzisiaj doświadczamy?
Pytanie 2
Opisz jak cloud computing może dostarczać wartości biznesowej.
Pytanie 3
Co to jest technologia Java i jak zmienia ona środowisko obliczeniowe (przetwarzania danych)?
Plik w Microsoft Word z odpowiedziami na pytania nazwij
TEI-Nazwisko.doc i prześlij na Moodle (eportal.ue.wroc.pl) w terminie do 25 listopada 2009, 23:00.
Spodziewana wielkość dokumentu z odpowiedziami to jedna strona.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-09-17, 12:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
On gada o tym na wykładzie w ogóle, czy trzeba samemu po swojemu zrozumieć te pytania? :D
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2009-10-26, 19:24
no własnie też to dzisiaj zauważyłam, jeżeli to się do nas odnosi to jutro pewnie prof. Maciaszek nas oświeci o co chodzi
ps. Gada o tym na wykładzie ;p przynajmniej o JAVIE coś tam ostatnio słyszałam
technology drivers, cloud computing i open-source były na wykładzie. I raczej powinno się je znaleźć w prezentacjach a jak nie, to od czego jest google xD. O profitach nic nie ma, więc pewnie się dowiemy o tym jutro. Myślę, że to będzie coś jak ocena z aktywności.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum