Forum studentów informatyki UE WrocÅ‚aw Strona G³ówna

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Dzięki wszystkim!
Autor Wiadomo¶æ
Kocur 
Tomek:D

Do³±czy³: 23 Wrz 2009
Otrzyma³ 60 piw(a)
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2014-07-11, 18:47   DziÄ™ki wszystkim!

Tak w swoim imieniu, chciałem podziękować wszystkim za 5 lat studiów , z niektórymi osobami 2 lata. Dziękuje tym, którzy przez te 5 lat wspierali mnie(te os. wiedzą), ale i nie tylko mnie, bo i pomagały innym osobom, co może objawiać się w statystykach na forum czy też wspomnieniach poszczególnych osób.

Warto było studiować, chociażby, żeby to wszystko przeżyć (śmieszne wykłady z Florkiem, horror z Rybickim i Makroekonomią, czy oryginalne zajęcia z katedrą badań operacyjnych., jak również za te wszystkie imprezy, które pamiętam i te których nie pamiętam:)).

Dużo mam wspomnień, tych miłych i tych trochę mniej, lecz każde jest istotne, bo wg mnie to kogo się miało w otoczeniu, to co się przeżyło kształtuje człowieka i uważam, że wszyscy coś z tych 5 lat wniesiemy w dalsze życie.

Osobom, które zaliczyły już wszystko to Gratuluje, tym co jeszcze trochę muszą poczekać to powodzenia życzę.

Powodzenia również życzę w życiu zawodowym i prywatnym:).

Jeżeli mógłbym coś zaproponować :
fajnie byłoby gdyby admin pozostawił to forum dla potomnych, a wszystkim obecnym osobom dał nowy atrybut oraz dostęp do nowo stworzonej podstrony na tym forum, na której w przyszłości moglibyśmy się kontaktować.

Miło byłoby się tak za kilka lat spotkać - Warto przemyśleć.

Pzdr
Kocur;) ;-)

Czy Te oczy mogą kłamać, chyba nie:)
Postaw piwo autorowi tego posta

Wy¶wietl szczegó³y
farbowanyaniol 

Do³±czy³a: 10 Sie 2009
Otrzyma³ 233 piw(a)
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2014-07-11, 20:58   

Też się cieszę, że Was wszystkich poznałam! Dzięki Wam były to radosne studia :) i piękne 5lat :) I dziękuję Wam za to, że mimo iż z niektórymi drogi rozeszły się wcześniej, to wciąż się poznajemy na ulicy ;)

Wszystkim życzę przede wszystkim pięknych, słonecznych wakacji niezależnie czy w pracy czy na Bahamach :) oraz aby Wasze życie poszło w tym kierunku, o którym marzycie ;)

Ostatnio po głowie też mi chodził pomysł jaki podrzucił Kocur - część forum dla nas :) Myślę, że dla niejednej osoby to forum wniosło sporo radosnych treści w życie i jakoś tak żal się rozstawać :)

Wy¶wietl szczegó³y
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku