Też sobie chciałem przepisać ocenę. Powiedział, że "na egzaminie, kiedy już wszyscy zasiądą i zaczną pisać on będzie dawał wpisy tym, którzy chcą przepisać ocenę". Czy coś takiego...
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
We czwartki ma konsultacje, ale nie jestem w stanie powiedzieć w jakich godzinach. Na stronie katedry podano, że od 8 do 10, ale ostatnio koledzy 'złapali' go po wykładzie z analizy, czyli de facto ok 13
Konsultacje + dyżur miał w tym semestrze w czwartki od 12 do 15. Ale jego stosunek do nich jest bardzo luźny, tzn. jak chciałem załatwić przepisanie oceny to potrzebne były 3 podejścia, a za 3 razem udało się tylko dlatego, bo babka z tamtejszego sekretariatu zadzwonił po niego.
No to spoko, a taki maly offtop. Macie juz przepisania z Ti ? bo wiem ze Niesler sobie ustalil wpisy na 1.02.2010 o 14 30 a o 15 jest egzamin z mikro :/
Tak to powiedział, że wolę nie ryzykować i się nawet nie spóźnić. Jadę dokładnie na czas, bo wydaje mi się, że potem może dziadek FLO odmówić :|.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum