_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-05-15, 13:11
shawnzy akurat ci powiem,że dopisywanie do starych postów to głupota, bo nie pokazuje się na głównej,że je modyfikowałeś i teraz szukaj sobie igły w stogu siana.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
agnieszkaosw, nie będę tworzył tematów z jednym postem bo potem to wygląda jak nabijanie postów. A przejrzeć dział to 5sek zajmuje, więc nie widzę problemu.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
racja jest po środku. Po prostu jeśli się aktualizuje posta wystarczy o tym powiadomić w ShoutBox'ie. Osobnego tematu rzeczywiście nie opłaca się zakładać, bo się forum zaśmieca w ten sposób
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
jj09, widzę, że się nie rozumiemy Miałem na myśli nie zakładanie kilku tematów typu "lista 3 odpowiedzi" itp, bo nadal nie byłoby wiadomo gdzie szukać. Tematy trzeba odpowiednio sortować. Np. Temat "Lista 3" i tam wszystko co z nią związane, "Lista 5" i wszystko o niej
To by było na tyle, bo się spam robi
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum