Po ostatecznych rozmowach z działem promocji UE zawiadamiam, iż w przeciągu kilku dni na forum nastąpi zmiana loga oraz drobne korekty graficzne. Bardzo proszę o używanie "*" w miejscach gdzie powinny być nieładne wyrazy. Wkrótce nasza strona będzie służyła promocji uczelni, a także jej banner znajdzie się na www.ue.wroc.pl :)
po co to? myślałem że to forum takie nasze ma być a nie ogólnodostępne. nie wiem też jak może ono służyć promocji uczelni
Wiek: 37 Doczy: 01 Pa 2009 Posty: 374 Otrzyma 29 piw(a) Skd: Jelenia Góra
Wysany: 2010-05-25, 00:43
burnold napisa/a:
Cytat:
Po ostatecznych rozmowach z działem promocji UE zawiadamiam, iż w przeciągu kilku dni na forum nastąpi zmiana loga oraz drobne korekty graficzne. Bardzo proszę o używanie "*" w miejscach gdzie powinny być nieładne wyrazy. Wkrótce nasza strona będzie służyła promocji uczelni, a także jej banner znajdzie się na www.ue.wroc.pl :)
po co to? myślałem że to forum takie nasze ma być a nie ogólnodostępne. nie wiem też jak może ono służyć promocji uczelni
zwłaszcza dział 'Podziemie'
Lukaszprzy z SB napisa/a:
[Wczoraj 23:45] Lukaszprzy: farbowanyaniol, mam wszystkich PESELE i w czasie wakacji zostanie częściowo zmienione forum, tj weryfikacja po nr indexów i peselach do systemu zapisów na imprezy i na forum do grup ;) także goście będą widzieli tylko jeden dział z około 30 ;)
mam prośbę do admina o zmianę nazwy przedmiotu "PSI 2" na "Podstawy Sztucznej Inteligencji" albo "PSIN". Nazwa PSI 2 wprowadza w błąd - sugeruje, że ten przedmiot to kontynuacja PSI... Ta propozycja zmiany jest z myślą o przyszłych rocznikach, które będą wygrzebywać z Archiwum materiały do swoich zajęć
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum