A w ogóle co z tymi ocenami z koła z laborek? Miała wyniki na jakiegoś maila podesłać, czy coś...?
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mądrzy uciekają
Rzecz jest taka, że Walenty chciał dać nam wpisy dopiero po wpisach z laborek. Wpisy z laborek mamy w piątek, więc kobiety od lab postanowiły się z nim jakoś dogadać, żeby on wpisał to wcześniej. Do poniedziałku Walenty jest na konferencji, więc jeszcze nic nie ustalili co i jak.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
W grupach 8, 9, 10 indeksy będzie zbierał Łukasz, było ogłoszenie [link: TUTAJ], w grupie 11 zbiera Ania przed laborkami [o 9:45 o ile dobrze pamiętam], zbiera dla wszystkich wpisy z laborek, a potem godzinę później idzie z nimi do Ostasiewicza... Przynajmniej mam taką nadzieję, że tak to wyjdzie.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
msch08, z moich dyskusji z tym Panem to niestety wynika, iż niekoniecznie brał coś więcej pod uwagę Wiadomo tylko, że jak masz chyba 2 nieobecności to nie istniejesz dla niego czy jakoś tak
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum