były pytania związane z intranetem (jedno pytanie ogólnie co to jest, a kolejne chyba było coś tam intranet a internet)
Parę pytań było o komputerach mainframe
Wiek: 35 Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma³ 21 piw(a) Sk±d: no ze stolca
Wys³any: 2010-06-14, 20:37
i byl jeszcze ekstranet !
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-06-14, 21:02
no i najpopularniejsza przeglądarka internetowa na świecie.
postanowienia tego traktatu lizbońskiego (czy jakoś tak )
Japończyki , twórcy jakiejś tam struktury ... ale tego to nawet w książce nie ma...
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
agnieszkaosw, to wszystko było na wykładzie, bo kojarzyłem zagadnienia. Ale oczywiście, po co to notować... jak powiedział pan Dyczkowski: "przecież to nieistotne, to tylko ciekawostka" ;|
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
agnieszkaosw, to wszystko było na wykładzie, bo kojarzyłem zagadnienia. Ale oczywiście, po co to notować... jak powiedział pan Dyczkowski: "przecież to nieistotne, to tylko ciekawostka" ;|
Teraz już wiesz, że nie należy mu wierzyć
On tak chyba specjalnie robi - nie każe notować, slajdów w necie nie umieszcza, a potem wali egzamin - test na speedzie ^^ i ma ubaw po pachy z naszej "niewiedzy" ;P
Mnie najbardziej dobiło, że na wykładach u gościa nie byłam tylko 3 razy, w tym akurat raz, jak puścił listę... Bywa. 5 koło nosa przeszło
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum