Info z ostatniej chwili - indeksy do odebrania dziś, o godzinie 11, w pokoju dr Chomiak (Z-707 lub Z-604). Uprasza się o grupowy odbiór w/w indeksów. Indeksy nieodebrane zostaną strącone w czeluście piekielne, z powodu inwentaryzacji sekretariatu.
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-10-07, 23:02, w caoci zmieniany 1 raz
oskarX
Doczy: 10 Pa 2009 Posty: 184 Otrzyma 22 piw(a)
Wysany: 2010-09-17, 10:05
GRUPA 8!
Indexy do odebrania u mnie, Przegubowiec pokój 1302. Sekretariat mojego pokoju będzie nieczynny w godzinach 12-20. Dlatego fajnie jakby sie znalazła osoba ktora by je ode mnie wziela i porozdawała.
Wcisnęła mi je wszystkie ;/
indeksy z grupy 10 mam ja generalnie wszyscy zdali i odebrać je możecie w niedziele albo we wtorek pod zetką o 14, no chyba że komuś bardzo zależy to może mnie odwiedzić na popowicach. jak chcecie jakieś szczegółowe info to na priva
jak są "???" to znaczy, że indeks jest pusty musisz się z nim zgłosić do Pani Chomiak będzie Cię jeszcze dopytywać. Mówiła nam dzisiaj, że chce by wszyscy to zaliczyli...
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum