Wys³any: 2010-10-21, 17:43 Seans filmowy z EwÄ… O ;)
Szybka piłka dla osób co mają w poniedziałek angielski z Panią Ewą - jaki film mam przynieść/zgrać, cobyśmy se obejrzeli?
Piotrek mówi, że chce wersję rozszerzoną Władcy Pierścieni (najlepiej wszystkie ) bo trwa ona ponad 3h więc będziemy MUSIELI obejrzeć ją na dwóch zajęciach, hehe. Tak czy siak - przyjmuje zamówienia zawczasu, coby móc wypożyczyć stosowną wersję DVDrip z sieci supermarketów "torrentz" Piszcie.
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-10-21, 18:36
<mysli>
ja bym sobie jeszcze raz obejrzała Incepcje :))
Ale pomysł żeby oglądać Wall Street też nie jest zły
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Ja obejrzę "władcę..." jeszcze raz... pewnie jakiś cytat zarzuci :D typu "my treasure" :P
agnieszkaosw
Wys³any: 2010-11-21, 22:04
Czy ktoś kto ma wejście HDMI w lapku może go przynieść jutro?
tak żebyśmy znowu sobie podłączyli pod projektor i tym razem proponuje oglądać Wall Street 2.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
agnieszkaosw
Wys³any: 2011-01-01, 22:38
Czy ktoś idzie na ang w poniedziałek?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum