Moja propozycja jest następująca. Wykłady kończą się w najbliższy poniedziałek, więc sala będzie wolna. Wg mnie dobry termin to 13.12 o godzinie 8 albo 9. Z tego co wiem, nie koliduje specjalnie żadnej z grup z innymi sprawdzianami, a będzie z korzyścią dla wszystkich jeśli 4 grupy napiszą to w jednym czasie. Wkrótce ustalę szczegóły z Panią Kwiedorowicz ;)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
bardzo dobry pomysł, przez weekend finanse, a po finansach PK, bo z tego co kojarzę to 17.12 ma być zaliczenie wykładu, ale głowy nie dam (miała napisać na UE ale jeszcze nie ma informacji)
_________________ Gdy o łzę... uderza łza...
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-12-01, 19:08 Kolokwium
Cytat:
Coś marnie Państwo słuchacie! Ja nie podałam, jak dotąd terminu.
Zaproponowałam tylko że ustalę dwa terminy aby każdy się dopasował. Mają
one obowiązywać dla wszystkich grup. Jeśli możecie zaproponować jakiś
termin to bardzo proszę. Być może w czasie jakiegoś wykładu, który macie
np. co drugi tydzień. Proszę podzielić się informacją z pozostałymi
grupami.
W załączniku przesyłam kolejną listę
Pozdrawiam
M. Kwiedorowicz-Andrzejewska
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum