Wys³any: 2010-08-21, 20:22 Sprawy administracyjne na roku
_____PragnÄ™ przekazać Wam kilka informacji organizacyjnych, które sÄ… poÅ›rednio zwiÄ…zane z moim rocznym wyjazdem za granicÄ™ na studia, jak również z bieżącymi wydarzeniami na uczelni. Na wstÄ™pie chcÄ™ rozpocząć od sesji poprawkowej, ponieważ ta jest aktualnie najważniejsza dla wielu spoÅ›ród nas. Otóż do dnia 27 sierpnia dziekanat bÄ™dzie nieczynny, natomiast do 10 wrzeÅ›nia włącznie, nie bÄ™dzie w nim Dagi (dla tych, którzy nie byli w dziekanacie jeszcze – osoba pomagajÄ…ca nam zaÅ‚atwiać najróżniejsze sprawy, przydzielona dla naszego rocznika). Po 10 wrzeÅ›nia okaże siÄ™, czy urlop jej siÄ™ przedÅ‚uży siÄ™. Daga apeluje do Was, aby zgÅ‚aszać siÄ™ w bardzo pilnych sprawach w czasie nieobecnoÅ›ci, bÄ™dzie je można zaÅ‚atwić u koleżanki Dagi, w tym samym pokoju. Dziekan pojawi siÄ™ 16 wrzeÅ›nia, wiÄ™c podania możecie skÅ‚adać od 13 wrzeÅ›nia. JeÅ›li chodzi o poprawki musimy sami siÄ™ zorganizować i dowiedzieć o ich terminy, uzgodnić je z prowadzÄ…cymi. W zwiÄ…zku z tym faktem proszÄ™ Was o wpisywanie siÄ™ poniżej, na jakich poprawkach zależy Wam, jakimi jesteÅ›cie zainteresowani.
_____Druga sprawa dotyczy organizacji i administracji w grupach. W grupie 8 na czas mojej nieobecnoÅ›ci, tymczasowo moje obowiÄ…zki bÄ™dzie sprawowaÅ‚ Piotr DomagaÅ‚a (pit3r), w grupie 9 nowym starostÄ… bÄ™dzie Agnieszka Lisik (agnieszkaosw), natomiast w grupie 10 nowym starostÄ… bÄ™dzie Beata SÅ‚owik (farbowanyaniol). Kontaktować siÄ™ z dziekanatem możecie poprzez starostów grup. OgÅ‚oszenia dla caÅ‚ego roku bÄ™dÄ™ jak zawsze wklejaÅ‚ w „OgÅ‚oszeniach od starosty” na naszym forum. Kalendarzem na ue.wroclaw.pl bÄ™dzie zajmowaÅ‚ siÄ™ Przemek Matras, któremu serdecznie dziÄ™kujÄ™ za pomoc, do niego możecie pisać w sprawie terminów kolokwiów etc. - Shawnzy (bÄ…dź też na shoutbox).
_____Wszystkim osobom bardzo dziękuję za współpracę w ciągu bieżącego roku, muszę stwierdzić, że mamy wyjątkowo zgrany rok, patrząc na inne roczniki, jak również na pozostałe kierunki. Sądzę, że będą to niezapomniane studia, wspomnienia zostaną na pewno na całe życie. Trzymam również kciuki za poprawkowiczów, miejmy nadzieję, że wszyscy, którzy chcą być na drugim roku zdadzą, jeśli nie poprzez egzaminy, to dzięki warunkom. Z przykrością żegnam się z osobami, które rezygnują i przenoszą się na inne uczelnie (proszę również o wpisywanie się poniżej, kto gdzie się wybiera). Na pewno wszyscy będziemy w kontakcie i zorganizujemy w najbliższym czasie spotkanie! Ja osobiście będę na UE w okolicach listopada, a na dłużej spotkamy się w przyszłe wakacje. Wszystkich zapraszam wraz z Marleną do Portugalii, w następnym miesiącu napiszę więcej o imprezach oraz możliwościach odwiedzenia nas, w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać poniżej, bądź kontaktować się przez maila. Mając świadomość, że nie będziemy widzieć się przez rok już zaczynam tęsknić :(
Wys³any: 2010-08-22, 21:06 Re: Sprawy administracyjne na roku
Lukaszprzy napisa³/a:
_____Jeśli chodzi o poprawki musimy sami się zorganizować i dowiedzieć o ich terminy, uzgodnić je z prowadzącymi. W związku z tym faktem proszę Was o wpisywanie się poniżej, na jakich poprawkach zależy Wam, jakimi jesteście zainteresowani.
Wys³any: 2010-08-22, 21:28 Re: Sprawy administracyjne na roku
burnold napisa³/a:
Lukaszprzy napisa³/a:
_____Jeśli chodzi o poprawki musimy sami się zorganizować i dowiedzieć o ich terminy, uzgodnić je z prowadzącymi. W związku z tym faktem proszę Was o wpisywanie się poniżej, na jakich poprawkach zależy Wam, jakimi jesteście zainteresowani.
test z wykładu z MSI!
+1
i dobrze by bylo jakos dorwac janaszaka (on chyba nie ma/nie odbiera/nie wie co to jest email, nie?) w sprawie cw z analizy bo na poczatku wrzesnia mam zaplanowany wyjazd i nie wiem czy mi sie nie pokrywaja terminy :|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum