NIe wiem co Wy tam opisujecie, bo ile o tym można pisać? ... ja się zmieściłem w 4 stronach jeżeli chodzi o to co do tej pory było... nie licząć tej ostatniej części, moze mało, może nie ale wydaje mi sie, że to powinno wystarczyć bo mam wszystko wypunktowane do każdego zagadnienia, a jak będziemy prezentować to sądzę, ze 10-15 min to max na prezentacje, a np 70 stron to nie mam pojęcia jak Ty chcesz to zaprezentować w ciągu jednych zajęć, to teraz się trzeba zastanowić czy warto tyle pisać bo tak na prawdę przynajmniej moim zdaniem to czy pomysł jest dobry czy nie okaże sie już po samej Analizie SWOT, a reszta to jest wodolejejstwo no ale jak tam uważacie.
Może to miało być na 70 stron ale ja się będe kłócił z facetem jeżeli mu moja praca nie będzie odpowadała...
szczerze mówiąc, dawno mnie nie było na forum i przeleciałem ogólnie tak ten temat i to zwróciło moją uwagę, więc troche się zmartwiłęm swoją pracą ale później doszedłem do wniosku, ze będę jednak bronił tego co mam:P
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum