ja byłem w tej grupie jak to nazwałeś "topiących się" i powiem Ci że trzeba nieźle zasuwać ;pp czasem miałem wrażenie że grupa lepsza miała lżej ;/ Na każdych zajęciach uczysz się czegoś innego ( Ale to chyba zależy od nauczyciela - ja miałem babeczke Paliga chyba się zwała ), różnych styli.
Z Scheuer Jolantą miałem siłownię, spoko babka, obijania się nie ma, normalne, "żwawe", zajęcia. Kobita bardzo pozytywna. Uwaga na jej kardio rozgrzewki- potrafi zajeździć pajacykami przez 20 minut :]
pit3r, też z nią miałem i zamierzam zapisać się i tym razem :D Samej siłowni może tam niewiele, ale ile kondychy się złapie! Poza tym ugodowa :P
Budynek SWFiS, na dużej hali, zajęcia wyglądają podobnie raczej u każdego prowadzącego, czyli 15-20 minut rozgrzewki, potem podział na 2-3 drużyny (w zależności od ilości osób) i z 55-60 minut gry. Z prowadzących, których mogę na bank polecić do Ludtke (rozgrzewasz się jak chcesz, dużo gry, możliwie najluźniej) lub Przyłuski (ostrzejsza, ale konkretna rozgrzewka, którą on prowadzi, potem już tylko dużo gry).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum