Grupie 9-tej się chyba przesunęło o jedne zajęcia, bo raz jej nie było i mówiła, że będziemy mieli jeden tydzień poślizgu. Chyba, że już to uwzględniłaś milka
chciałam się zapytać czy my mamy zrobić tylko to w neuronx'ie czy cos do tego jeszcze? Ostatnio do systemu ekspertowego trzeba było robić opis, i tabelki a teraz? Pytam bo robienie tego zajęło mi jakies 20 minut z czego najwięcej myślałam nad "problemem"
_________________ Ważniejsze od tego co dajemy jest to, z czego potrafimy zrezygnować.
nic, wszystko w neuronixie. Uczysz sieć, potem robisz prezentacje (2 dowolne funkcje dla kilku przykładów np.5), do tego co Ci wyjdzie robisz wykresy, a potem wklejasz to co wyszło z funkcji do arkusza raportu. Potem PPM wyslij raport i do txt. który może być pusty i na tym koniec.
Jak się ma pomysł i ogarnia program to to jest 5min roboty
aniut, plik-> nowy -> arkusz prezentacji potem wstaw->funkcje _> wybierasz po lewej funkcje neuronixa z prawej listy wybierasz coś, co w miarę wiesz jak działa i robisz
przypominam, że po wstawieniu funkcji należy zamienić kolejność pomiędzy neuronem a warstwą jeżeli oczywiście występują
Wszystkie funkcje są opisane w PDF'ie coś tam Neuronix, który można znaleźć w folderze programu, dokładniej folder dokumentacja Rozdział 6
a my mamy jej przedstawić raport czyli plik worda czy pokazać program ?
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2012-01-07, 12:11
gasior, jeśli zrobisz tylko dla jednego modelu uczenia się to wystarczy,że pokażesz jej ten program i na nim możesz opowiadać co i jak ;) ale wtedy może zadawać niepotrzebne pytania jak to było u nas :D więc lepiej zrób print screeny i do worda!
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum