Wys³any: 2011-12-28, 10:11 NastÄ™pny wykÅ‚ad z Finansów publicznych
Uzgodniłem z prowadzącym, że wykład zostanie albo przesunięty na 16:30, albo odwołany. Decyzja należy do Was. Proszę o Waszą opinię poniżej: odwołujemy czy 16:30? Feedback wyślę wieczorem.
Pamiętacie, że wykładowca zaproponował żebyśmy ułożyli (bodajże 50%) pytań i mu przekazali, a on je da na kole? Osoby chodzące na wykład mogłyby mu coś przygotować :)
Wys³any: 2011-12-28, 11:23 Re: NastÄ™pny wykÅ‚ad z Finansów publicznych
Lukaszprzy napisa³/a:
Proszę o Waszą opinię poniżej: odwołujemy czy 16:30?
Myślę, że ciężko pracujący człowiek zasługuje na odrobinę odpoczynku i spokojny, bezstresowy start w 2012 roku, dlatego nie katowałabym go naszą obecnością i z ciężkim sercem, ale i ze świadomością słuszności takiego posunięcia, odwołała wykład.
W sumie obojętne, choćjak odwołamy będzie mniej materiału?:) a jak już piszemy o tym wykładzie to nie miał nam wysłać 2 wykładów, które się nie odbyły? nie to, że mało mi ale żeby nagle tego nie było na kole. A co do pytań myślę, że powinny to zrobić osoby, które jakoś ogarniają finanse, żeby odpowidzi były dobre o czym on mówił.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum