pisze do Was z zapytaniem czy zaliczenie wykładu INFI jest na pewno 16-01 normalnie w godzinach wykładu? Niestety mam ten wykład w plecy i musze go z Wami zaliczac dlatego wdzieczna bede za pomoc :)
na dniach wrzuce pytania od nas z koła z czerwca 2011 :)
jak chodzi o pytania to na pewno były:
o analize fundamentalna i jej etapy itd
o obligacje- rodzaje ze wzgledu na %
o modele wyceny akcji i te zdyskontowanych dywidend
o rynki gieldowy i pozagieldowy trzeba bylo je scharakteryzowac
o prawa akcjonariuszy
o operacje otwartego rynku
o rodzje ryzyka
o rynki nieregulowane
co to jest wibid
cos o modelach wyceny opcji
jak daje opisowe to trzeba zazwyczaj wymieniac a jak test to pytania sa raczej szczegolowe
wysłałam tez w emaila z jakimis testami jakubowi olczakowi z Waszej grupy, sa to testy z lat 2008-2010, my w czerwcu takich nie mielismy ale anóż sie przydadzą :)
Nia wiadomo w tej kwestii też się z nim nie dało dogadać, powiedział że prawdopodobnie zrobi test...A jak chodzi o modele wyceny ciekawe czy bed, bo mówił że raczej teoria...
Przy takich pytaniach chyba mogę się przygotować na poprawkę, nie wiedziałam że mieliśmy takie modele wyceny...Może ktoś zoorientowany by zechcial podać odp?:)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum