Test humorystyczny dt. stereotypów. Trzeba przecież umieć śmiać się i z siebie
Czy nadajesz siÄ™ na socjalistÄ™:
1. Adolf Hitler, osoba odpowiedzialna za II Wojnę Światową i 40 milionów ofiar, był poglądowo:
a) KonserwatystÄ….
b) SocjalistÄ….
2. Za wielki głód w Chinach, który pochłonął 20-40 milionów ofiar, odpowiada Mao Tse Tung, który prowadził rządy:
a) Liberalne.
b) Socjalistyczne.
3. Stłumiona przez generała Franco rewolucja w Hiszpanii, podczas której zamordowano setki tysięcy obywateli, w tym głównie Katolików, miała charakter:
a) Prawicowy.
b) Socjalistyczny.
4. PRL, państwo oparte o milicję, SBcję, hiperinflację, zapaść gospodarczą,..., miało charakter:
a) Konserwatywny.
b) Socjalistyczny.
5. Za wielki głód na Ukrainie, który pochłonął 5 milionów ofiar, odpowiadały rządy:
a) Liberałów.
b) Socjalistów radzieckich.
6. Czerwoni Khmerzy, organizacja odpowiadająca za wymordowanie 25% ludności Kambodży, czyli ok. 1,5 miliona osób, miała charakter:
a) Konserwatywny.
b) Socjalistyczny.
7. Stalin, odpowiedzialny swymi rządami za ok. 60 milionów ofiar, był poglądowo:
a) Liberałem.
b) SocjalistÄ….
8. Za cud gospodarczy w powojennej Hiszpanii odpowiada:
a) System socjalistyczny.
b) Narodowy Kapitalizm generała Franco.
9. Za cud gospodarczy w Chile lat 70-tych odpowiada:
a) Państwo kolektywno-robotnicze w wykonaniu laureata nagrody Lenina, tj. prezydenta Salvadora Allende.
b) System generała Pinocheta.
10. Janusz Korwin Mikke:
a) Krwawo-kapitalistyczny zbrodniarz, esencja zła.
b) Marginalny polityk z oryginalnymi poglÄ…dami.
11. Generał Franco i generał Pinochet to:
a) Zbrodniarze odpowiedzialni za miliony ofiar i zapaść gospodarczą.
b) Wielcy wodzowie.
12. Antyfaszyści deklarują poglądy:
a) Konserwatywno-liberalne.
b) Socjalistyczne.
13. Nacjonalizm to:
a) SOCJALIZM!!
b) Idea gloryfikujÄ…ca interes Narodu.
14. Jeżeli socjalizm gdzieś zawiódł, do dlatego, że:
a) To nie był ten PRAWDZIWY socjalizm, który dopiero wprowadzisz ty i twoi koledzy.
b) Zawsze zawodzi.
Większość odpowiedzi:
A) Tak, nadajesz się na socjalistę. Państwo robotnicze, po równo, ja chcę, dla mnie, czemu oni mają więcej itp. Wstrętni bogaci ludzie, jak oni śmieli być na tyle zaradni, że się dorobili, mają mi oddać, bo to nie moja wina, że mam mniej. Od tęczowych socjalistów różnisz się tylko tym, że oni gloryfikują socjal dla imigrantów i pedałów, a ty dla prawdziwie polskich meneli. Generał Pinochet to wcielenie zła, a o Franco nie słyszałeś, bo akurat nie było w Internecie. Nie wiesz czym się różni komunizm od socjalizmu, ale deklarujesz się jako socjalista i antykomunista. W przypadku wojny to ty będziesz ustalał, czy jest prawdziwie patriotyczna i ludowa, czy krwawo-kapitalistyczna. Jak coś, to się schowasz na squocie przed poborem.
B) No niestety, jesteś tym słynnym podłym i krwawym żydo-kapitalisto-liberałem. Socjaliści Cię nie znoszą, choć nie znają Twoich poglądów, a swoich jeszcze nie ustalili. Śmiesz zarabiać, mieć własne pieniądze i bojkotować Urząd Pracy. Do tego jeszcze czytasz książki inne niż te Lenina i publikacje cia.bzzz. Stereotypowo modlisz się do Korwina, biegasz w garniaczku do Kościółka i wyzyskujesz lud pracy w swojej odziedziczonej fabryce. Niestety nie zrobisz kariery w antifie, ani tej tęczowej, ani narodowej.
_________________ - Wodzu! Jesteśmy otoczeni!
- Świetnie, możemy atakować w każdym kierunku
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum