Co powiecie na integrację??? Różne głosy chodzą po ludziach więc proponuję jutro tj w najbliższy piątek zrobić pierwszą integrację (taką wstępną) a za tydzień drugą integrację ponieważ z tego co słyszałem to nie wszystkim pasuje najbliższy weekend...
Kto za? kto przeciw? no i czy w ogóle ktoś jest zainteresowany? :D
Jasne rozumiem że jeszcze większość ludzi się ogarnia po przyjeździe albo coś, dlatego proponuję dwa terminy :)
albo po prostu integracja na tydzień a jak ktoś chce się jutro spotkać i napić to niech się zgłasza, jak będzie kilka osób to się umówimy na małe spotkanko a przez następny tydzień ustawimy dużą konkretną integrację jak przystało na studentów :)
bardzo dobry pomysł ;) napisz ludziom konkretny termin i miejsce na za jakis tydzień, jeśli będzie choć cień niewiadomej 'kiedy? gdzie?' to przyjdzie mało osób, znamy już ten system z poprzednich lat
ja bym proponował na początek jako miejsce Spider, bo to w pobliżu UE, więc z dotarciem na miejsce nikt nie powinien mieć problemu. Jakieś piwko i bilard to dobra opcja. Na początek, bo pewnie na tym się nie skończy i imprezę można przenieść do klubu albo jako afterparty zrobić jakąś domówkę
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Mysza = Michał Olczyk gr 10 IwB, I rok II stopień, wybaczcie to niedociągnięcie :)
Skoro formalności mamy już za sobą to proponuję piątek 12.10.2012 godzina 20 przed wejściem do Spidera
Potwierdźcie proszę swoje przybycie żebyśmy wiedzieli mniej więcej ile osób będzie i żeby niepotrzebnie nie czekać na kogoś :)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum