Zakładam z osobistej prośmy - potrzebuję zdjęcie treści zadania do projektu, chodzi mi o stronę z PRZD-A (a najlepiej niech ktoś wrzuci obie).
Dodatkowo - kto już coś stworzył niech się podzieli ciekawostkami :P.
A poza tym mam pytania:
Co ma być w tych 3 dokumentach podstawowych? Tylko zadanie, wykres Gantta i wydatki? czy zyski/kredyty też?
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
DantePL
Doczy: 05 Pa 2009 Posty: 156 Otrzyma 40 piw(a)
Wysany: 2013-11-05, 13:56
Ja byłbym wdzięczny gdyby zaktualizować kalendarz o deadliny tego, Laski i innych cudaków, bo ciężko ten bajzel powoli ogarnąć.
A pytając o projekt - jeszcze raz, najlepiej w załączeniu screeny lub excele poproszę. Co w SZEFIE ma być, a co w KSIĘGOWYM (?).
I czy pesymista i optymista w zadaniu 3 ma się różnić tylko tym?:
"Mój boże, to Piasek!"
ma ktoś wszystkie wytyczne odnośnie tego projektu? tzn. odpowiedź na to co pytał Kenzi.
ile plików i jak mają się nazywać, wymagania jakie ma Rymarczyk odnośnie tego projektu i na co trzeba zwrócić uwagę:>
ja przerobilem swoje pliki tak aby działały lokalnie na dysku C w danym folderze. Nie wiem jak u Ciebie to wygląda, ale u mnie to kwestia zmiany kilku linijek kodu.
Mam pytanie odnośnie farmera - do kiedy jest do oddania. Słyszałem dwie wersje:
- tą co na forum napisała Justyna 30.01.2014
- inna, bardziej optymistyczna 20.02.2014.
Możecie potwierdzić/zaprzeczyć ?
"Mój boże, to Piasek!"
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum