W końcu to, na co wielu z Was czekało z niecierpliwością - szczegóły dotyczące naszego balu magisterskiego! Dokładniej o wszystkim możecie przeczytać w ofercie, którą przesyłam w załączniku.
Proszę, aby osoby, które wpisywały się w poprzednim formularzu, wpisały się tutaj raz jeszcze, tamten był dla nas czysto orientacyjny, natomiast ten jest ostateczną listą gości :) Potwierdzeniem rezerwacji miejsca jest wpłata zaliczki w wysokości 50zł od osoby na konto podane w ofercie. Zaliczkę należy wpłacić do 14.02, to bardzo istotne, ponieważ wtedy i my musimy zapłacić zaliczkę na rezerwację sali.
I jeszcze jedna uwaga, jeśli Waszą osobą towarzyszącą jest osoba od nas ze studiów, to zwróćcie uwagę, żeby nie dublować się przy zapisach, więc albo zapisujecie się osobno albo jedno z Was +1.
W razie jakichkolwiek pytań piszcie śmiało! :)
Pozdrawiam,
Ola Trzak
Cytat:
Zapomniałam jeszcze o jednej ważnej rzeczy, tytułujcie proszę swoje przelewy wg następującego wzoru:
"Bal magisterski, imię nazwisko, liczba osób (1/2)"
No bo nie mogę normalnie z tego, że chcesz iść na bal, a przeszkadza ci tylko to że jest w tym czasie post. Szok! Idź do księdza, poproś o czas łaski uświęcającej na 4.04. Albo napisz list do papieża z problemem. Myślę, że pozwoli Ci ten jeden raz zaszaleć i bez grzechu będziesz się mogła bawić.
Kurwa, jest post- fakt. Ja na pewno odpadam, bo wtedy mam rekolekcje i namaszczenie skacowanych
Pierdol się jebany ignorancie. Trochę szacunku do przekonań innych, nawet jeśli tego nie rozumiesz. Swoją drogą znajdź sobie nowe miejsce do wmawiania innym jaki to jesteś zajebisty, bo z tego co widzę to jedyne co ci tutaj wychodzi to robienie z siebie pośmiewiska.
Masjesz, Widzę ze nie rozumiesz na czym polega wiara. Nie chce iść nie dlatego że ksiądz mi zabrania, tylko dlatego ze nasz Zbawiciel przeżywał mękę ze nas. Nie rozumiesz Twój problem. W ciągu roku jest tylko 40 takich dni. Czy uważasz ze to tak dużo ze nie można wytrzymac? Ja jestem w stanie się poświęcić a ze żyjemy w katolickim kraju zadałam pytanie czy nie może by kiedy indziej i koniec tematu.
_________________ Ważniejsze od tego co dajemy jest to, z czego potrafimy zrezygnować.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum