wg mnie to plus ze beda inne kierunki. w koncu nasz kierunek jest maly i jesli by zorganizowac bal tylko dla naszego kierunku to pewnie i tak polowa nie przyszlaby a druga polowa utonelaby w sali i wygladalaby ta impreza jak domowka a nie bal magistra
Na chwilę obecną jest nas zdecydowanie za mało i jeśli nie uzbieramy przynajmniej 200 osób i w sobotę nie wpłacimy zaliczki za salę, to bal się nie odbędzie, dlatego przypominam też o wpłatach (dane konta są w ofercie balu).
Mam nadzieję, że jednak uda nam się to zorganizować, bo tak naprawdę to ostatnia okazja do wspólnej zabawy w tak szerokim gronie znajomych, z którymi spędziliśmy sporą część ostatnich 5 lat! :)
Na bal zapisały się dokładnie 192 osoby, a wpłat mamy 140. Nie wiemy czy oznacza to, że 52 osoby zapomniały wpłacić czy też zrezygnowały z balu, dlatego prosiłabym osoby, które rezygnują, a zapisywały się na listę o informację mailową o tym fakcie. Naprawdę ułatwi nam to pracę, bo ta niewiedza blokuje każdą decyzję.
Po wielu trudach i w bólach udało się! BAL SIĘ ODBĘDZIE!
Na pozostałą część kwoty czekamy do 28.03, dla przypomnienia 105zł/os. i 210zł/para. Pieniądze przelewajcie, na konto, na które wysyłaliście już zaliczkę.
JEŻELI SĄ OSOBY, KTÓRE JESZCZE SIĘ NIE ZAPISAŁY, A STWIERDZIŁY, ŻE JEDNAK CHCĄ WZIĄĆ UDZIAŁ W NASZYM MEGA CUDOWNYM BALU OCZYWIŚCIE
MOGĄ SIĘ JESZCZE DOPISAĆ!!!
28.03 JEST OSTATECZNYM TERMINEM WPŁAT I DODATKOWYCH ZAPISÓW.
Na balu będziemy mieli możliwość wyświetlenia zdjęć, więc jeżeli ktoś z Was chce się z nami podzielić swoimi najlepszymi momentami z ostatnich 5 lat, to proszę o przesłanie zdjęć na maila olatrzak@gmail.com
Osoby, które posiadają jakieś talenty artystyczne i chcą się pokazać szerszej publiczności na balu również proszę o kontakt przez wyżej wspomniany adres mailowy :)
Przypominam o wpłatach za bal magisterski! Wpłaty przyjmujemy do 28.03. Osoby, które wpłaciły już 50zł zaliczki przelewają 105zł, pozostali którzy chcą się jeszcze dopisać/nie zapłacili zaliczki przelewają 155zł od osoby. W przypadku osób towarzyszących kwoty razy dwa ;)
Chcieliby= 6my przygotować również prezentację z 5 naszych lat studiów, dlatego przesyłajcie proszę do mnie zdjęcia, które moglibyśmy puścić w tle w trakcie trwania balu.
Osoby, które chcą się pochwalić swoimi wszelkimi talentami również proszę o kontakt :)
Przypominam, że do piątku czekamy na wszystkie wpłaty za bal!
Przekażcie proszę tą informację swoim znajomym, którzy niekoniecznie zaglądają na skrzynki mailowe.
Jeżeli ktoś jeszcze się nie zapisał, a jednak chciałby bawić się razem z nami, to wystarczy przelać całość kwoty na wskazane wcześniej konto i zapisać się przez formularz, który nadal jest aktywny.
Do osób, które zapisały się na bal puściłam właśnie maila ze wszystkimi szczegółami dotyczącymi tego wydarzenia :) Jeśli ktoś nie dostał, proszę o kontakt mailowy, a prześlę jeszcze raz.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum