a nie lepiej wypożyczyć z biblioteki? wtedy masz za darmo
oczywiście, że lepiej, ale ja jeszcze legitymacji nie dostałem, a bez niej wypożyczać się nie da...a czas gra na moją niekorzyść i kodeksy/konstytucje poszły fpisdoo...
Nie pamiętam ;p Jakiś z książkami, filmami, muzyką. Chyba 1 piętro blisko schodów. 100% pewności nie mam, bo pierwszy raz w tym sklepie byłam, tak z nudów i znalazłam konstytucję za 3,50zł ;p myślałam że będzie też jakiś tani kodeks cywilny, ale niestety mieli jakiś strasznie gruby za 144zł :/
W każdym razie sklep jest gdzieś koło schodów.
Bardzo ładne wydanie kodeksu cywilnego jest z takiej księgarni koło rynku, gdzie jest masa ekonomicznych i prawniczych książek dla studentów... Obok tej językowej... Hah... Cholera jasna, ani jednej z nazw nie pamiętam, ale o ile dobrze pamiętam przy ul. Kuźniczej. Jak sobie jutro przypomnę to napiszę nazwy, a teraz podam tylko szczegóły:
Kodeks Cywilny - ze wszystkimi schematami postępowania w różnych sytuacjach, dodatkowymi informacjami, bardzo ładny, duży, obszerny, dobrze powyjaśniane wszystko i szczegóły - 21,17 zł ze zniżką studencką
Kodeks Cywilny - zwykły, podstawowy (małe wymiary, z 200 stron i tak pewnie), ale nowiutkie wydanie (numer bodajże 31, wydanie z sierpnia 2009 r.) - 7,74 zł ze zniżką studencką
BTW: Konstytucja też jest potrzebna?
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum