Wiek: 35 Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma³ 21 piw(a) Sk±d: no ze stolca
Wys³any: 2009-10-20, 20:12 Angielski Åšroda 9:15 22S Smieszny pan bodajze marek
siemaaa
nie wiem czy juz jest temat naszej grupy w kazdym razie nie znalazlem go a ciekawi mnie kto przygotowal jakies 'newsy' na jutro bo chyba cos tam trzeba a nie mam zamiaru robic tego ja :D
Wys³any: 2009-10-20, 20:33
ksiazke mamy market leader czy cos taiego taka czarna jakas z czerownym :D tyle wiem ^ nie bylo ostatnio ale jako ze pan jest sympatyczny to nie byl zly ale mysle zeby nie naduzywac jego dobroci bo sie skonczy i bedziemy mieli niemiło ^
Ogólnie Marek jest super, więc lepiej nie przesadzajmy bo lepiej w zgodzie żyć. Za tydzień przekonamy się jak wyglądają testy u niego, a trochę później jak ocenia. Ogólnie myślę, że prawe cała grupa, jak nie cała będzie miała 5 na koniec.
Ja go też bardzo lubię, zero stresu na zajęciach no i można się pośmiać kiedy zamiast słuchać naszych wypowiedzi zajmuje się oglądaniem naszych siwych włosów
Wys³any: 2009-10-21, 18:40
bez sensu to raczej robic w sensie ze wszyscy, nawet pan marek szanowny mowil zeby sie podzielic. studenckie dogadywanie? jak zrobisz ty a ktos inny nie to masz ocene i z glowy takze zle na tym nie wyjdziesz a mozna zyskac sobie spokoj przez kilka zajec podczas gdy ktos inny bedzie to robil ;] najlepiej sie umowic kto kiedy, mozemy zrobic nawet wyliczanke ^
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum