Ok ludziska. Zrobiłem 2.1, 2.3, 2.5, 5.3.1, 5.3.2 i do 2.2 wiem o co chodzi ale nie jak zapisać poprawnie. Anyway, jak kto by mógł podpowiedzieć do zestawu 3.3 (pokrótce każde o co kaman) bo już te rządy macierzy mi się pieprzą, to bym był wdzięczny i mógłbym jutro zrobić. Jak tylko w poniedziałek uchwycę skaner to postaram się wrzucić na neta, żeby ktoś mógł powiedzieć, czy dobrze zrobione, czy źle.
PS. Latexa nie trawię, więc trza się będzie z moich notatek rozczytać.
PS2. Jeśli totalnie skaszanię, to nie bić :3
Zad3.3
ogólnie Def Rzędu Macierzy: maksymalna liczba liniowo niezależnych wierszy(kolumn)
wg mnie:
a) masz sprawdzić niezależność wierszy lub kolumn (bo wyjdzie to samo)
b) no to jak w treści, zrobić macierze schodkowe
c) jak znajdę przykład z parametrem w starym zeszycie (bo taki na pewno) był to wstawie
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
"Trochę" zeszło z realizacją ;) (wpierw netu nie było, potem były problemy ze skanerem), ale chytajcie. Dziś pierwsze 2 strony, jutro kolejna część.
PS. Jeśli są ewentualne błędy (a bankowo są; no chyba, że miałem dobrą wenę) to piszcie zaraz, coby ludzie nie przepisywali z błędami :)
I obiecana kolejna partia. Część po części chciałoby się tym razem zakrzyczeć, ale MOŻE coś jest dobrze i MOŻE na coś się to komu nada ;) Enjoy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum