Sprawdzałem wszystkie swoje notatki, FLO nie podał terminu konsultacji (chyba, że na ćwiczeniach, ale ja nie mam z nim)... Ale dr. Janaszak [ćwiczeniowiec grup 10 i 11 z analizy i algebry] powiedział, że w razie problemów z matmą (algebra, analiza, obojętnie) można się z nim umówić bez problemu na wytłumaczenie jakiegoś zadania telefonicznie pod 601-566-200
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Ale dr. Janaszak [ćwiczeniowiec grup 10 i 11 z analizy i algebry] powiedział, że w razie problemów z matmą (algebra, analiza, obojętnie) można się z nim umówić bez problemu na wytłumaczenie jakiegoś zadania
Nam mówił, że nie za korepetycje, tylko pomoc (tu, na uczelni, ale każdy umówiony termin) bez problemu i - ofc - za free.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
no normalnie można iść na konsultacje do każdego i jeśli nie jest skończonym burakiem to wytłumaczy. od tego są konsultacje przecież.
btw słyszałam że ryba na konsultacjach normalnie zrozumiale tłumaczy i w ogóle fajny na konsultacjach jest o.O
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
Dr Florek ma konsultacje we wspomnianej sali w czwartki 12-14. A później jakiś dyżur od 14-15. Tylko że dzisiaj nie było go ani podczas jedno, ani podczas drugiego, więc nie wiem jak to z nim jest.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum