Wysany: 2009-11-20, 13:06 [2009Z]TI - test zaliczeniowy
dr Maciaszek napisa/a:
Test zaliczeniowy/egzaminacyjny odbędzie się:
* dla studentów zaocznych L1NE w niedzielę 6 grudnia o 8 rano w sali 214A
* dla studentów dziennych w terminie późniejszym (styczeń/luty) ustalonym przez Dr. Andrzeja Nieslera
Przykład testu i odpowiedzi na pytania są dostępne na WebCT.
WebCT - czyli moodle
dla tych co nie mają konta na moodlach tenże przykładowy test: TI - egz
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-09-17, 12:01, w caoci zmieniany 2 razy
mnie tylko dręczy taka kwestia organizacyjna - bo wg bardzo mądrej tabelki, z TI nie mamy e g z a m i n u, tylko zaliczenie. w związku z tym, ten test 'zaliczeniowy' nie jest na prawach egzaminu i jeśli go sie nie zaliczy, nie dzieją się te złe rzeczy które by się działy w przypadku nie zdania egzaminu?
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
to już by musiał Łukasz się dokładnie dowiedzieć w dziekanacie.TI jest "zaliczenie na ocenę" czyli coś na prawach egzaminu, więc wg. mnie, jak się nie zaliczy tego testu to się nie zdaje TI, tak ja uważam ;]
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Egzamin oznacza egzamin w sesji. Każdy inny przedmiot, za który ma się punkty ECTS zalicza się zależnie od wykładowcy, ale zazwyczaj po prostu w kołach. Jakaś średnia ocena z kół zmodyfikowana o premie za aktywność itp.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
z tego co mi wiadomo to Pan Maciaszek za niedługo wraca do domku w Sydney i zmieni nam się prowadzący, więc kwestia sposobu zaliczenia pozostaje do ustalenia ;)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Czy ktoś wie kiedy jest zaliczenie wykładu? Bo zniknęło z kalendarza...
Ja sądzę, ze to było błędne info. Nie wydaje mi się, żeby był podawany termin zaliczenia na wykładzie. A gdyby nawet był to na e-portalu coś by o tym było wspomniane.
Chyba nie pozostaje nic innego jak poczekać do jutrzejszego wykładu. Powinniśmy się czegoś więcej dowiedzieć. ;]
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum