Ku radości części studentów dowiedziałem się, że jeśli ktoś odbył już szkolenie BHP na innej uczelni, może sobie przepisać zaliczenie ;)
Napisałem w tej sprawie maila do dziekanatu i otrzymałem taką oto odpowiedź:
Cytat:
Można przepisać, a także iść na szkolenie z inną grupą, tylko proszę to uzgodnić z prowadzącym zajęcia. Pan mgr inż. Tadeusz Lisik przyjmuje w 3 M. Od 8.00 do 15.00 powinien być codziennie, czasem wychodzi na teren uczelni, ale to się Pan dowie na miejscu."
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Niestety z przykrością muszę oznajmić, że informacja o przepisaniu zaliczenia jest nieaktualna. Najwyraźniej Panie w dziekanacie są niekompetentne do udzielania tego typu informacji Pan okazał się niezbyt przyjazny, zrobił tylko wielkie oczy i oświadczył wręcz oburzony, że zaliczeń nie przepisze O.o
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum