Mógłby ktoś mi wrzucić materiały obowiązujące na jutrzejszą kartkówke ?
Na kartkówce obowiązuje nas znajomość podyktowanych pytań i odpowiedzi do nich. Oczywiście nie wykuwaj na pamięć, bo to będzie takiej zasadzie, że dostaniesz np fragment rozmówki i będziesz musiał uzupełnić luki. Poza tym: odmiana rodzajników męski-żeński, liczba pojedyncza i mnoga :)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz
Rolf
Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 110 Otrzyma³ 25 piw(a)
Wys³any: 2009-10-12, 18:43
ale chodzi właśnie o to, że nie mam podyktowanych pytań i żadnych materiałów z 1 zajęć.
Rolf
W ubiegłym tygodniu dostaliśmy jakieś kserówki z tekstem. Czy mamy się z nim zapoznać i zrobić jakieś ćwiczenia czy też wystarczy mieć te kartki na jutrzejszych zajęciach?
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Wszyscy może nie wiedzą, ale chce poinformować że dzisiaj na BHP wysłaliśmy do niej maila ze skrzynki grupowej o treści:
Cytat:
itam.
Jutro na ćwiczeniach o godz.8.00 nasza grupa ma zaplanowane kolokwium.
Chcielibyśmy je przełożyć na następny tydzień jeśli to możliwe.
Prosimy o szybką odpowiedź w tej sprawie.
Pozdrawiamy
Chyba nikt nic nie ma przeciwko;) Tym bardziej, że spora część naszej grupy(jak nie większość) poparła tą inicjatywę.
Rolf
Ona i tak pewnie nie ogarnie że dostała od nas, ale jak co to pisać nie będziemy;) powiemy jej, że powiadomiliśmy ją o tym, a zmotywujemy jakąś dobrą ściemą to i wszyscy będą szczęśliwi. Raczej problemu nei powinna robić;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum