agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2009-12-11, 21:18 [2009Z]KOLOKWIA - PRAWO
Mam taką propozycje, nie wiem czy zgodzi się ktoś ze mną... jak każdy wie, czeka nas koło zaliczeniowe z wykładów ( lista - 15pkt, chociaż jeszcze nie jest pewne czy wszystkie będą obowiązywać) i ponadto gr p. Kocowskiego mają koło z wykładów ( 9pkt z innej listy do opracowania) więc ... tutaj rodzi się mój pomysł żebyśmy zebrali się w grupę i każdy by miał po kilka pkt do opracowania, to zawsze będzie mniej niż byśmy musieli sami na własną rękę to robić jeżeli się zgadzacie ze mną i są jacyś chętni do wspólnej pracy nad tym to piszcie! Im szybciej zaczniemy tym szybciej skończymy
ciao.
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-09-17, 12:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Oto i moje notatki z wykładu bez ładu i składu jak tenże wykład starałem się jak najbardziej to poukładać i opisać. Poprawki bardzo mile widziane ;]
Kocur, z ćwiczeń też chce ze wszystkich pktów, dlatego zadaje teraz po 2pkty do przerobienia i wg jego obliczeń powinniśmy już być na 13 z listy ćwiczeniowej.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum