Dorzucam coś od siebie (pozdro Piotruś). Plik zawiera skany stron, które powinniśmy umieć (ostatni wykład + następny). Jak komu się przyda - niech ciągnie ;)
BTW Nie, nie dało się na inny serwer dać. Po prostu wywala mnie na innych więc cieszta się z tego jaki jest ;) Plik do pobrania przez tydzień jeno, więc spieszyć się póki można.
Kliku klik
Przypadkiem natrafiłam na fajny skrypt z LEXa :) niestety, do pobrania wersji .doc wymagane jest konto na stronie, ale podgląd w html całkowicie się sprawdza :) można sobie potem zapisać jako stronę na dysku:
Postanowiłęm wziąć Katnera w swoje ręcę i zeskanować to co jest potrzebne na kartkówke z ćw u Kocowskiego troche się naskanowałem, a tu są efekty:)
http://w986.wrzuta.pl/plik/aauvG7iikl3/pictures
Z myślą o tych którzy nie zaliczyli pierwszego koła z prawa(m.in ja):D Katner rozdział
1-9, a przy okazji II i V wam się przyda do opracowania tych ostatnich punktów z listy ćwieczeniowej .
Tyle jest tego z prawa to nie robię notatek... w sumie przepisywanie podręcznika byłoby to ;] Zrobię sobie odnośniki do stron przy poszczególnych tematach... i tyle.
_________________ Si dederit homo omnem substantiam domus suae pro dilectione,
quasi nihil despicient eum.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum