Nie jest to opracowanie naszych zagadnień. Folder "Prawo" z niejakiego "cd student"(patrz google) - ogólnie bałagan, ale też sporo tego co my mamy wiedzieć, dla mnie przydatne.
czy ma ktos opracowane zagadnienia z wykladow, bo kurde jest tego *** duzo, ale nie takie przepisane z ksiazki tylko w miare skroconej formie, najlepiej gotowej do wydrukowania sciagi lol. Postwie piwo, nawet dwa ^^ ;) nie wirtualne
Angie, tego nie da się skrócić, bo tego jest w **** xD. Możesz obejrzeć moje, Kocura, jay'a i wielu innych, i wybrać sobie które Ci najbardziej spasuje ;]
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
a może ktoś kto już zaczął ogarniać prawo mógłby wypisać które rozdziały z książki są istotne? :) bo chcę zacząć ją "czytać" ale nie chcę przerabiać niepotrzebnych rozdziałów.
burnold, jeśli posiada książke pana Siudy to tam jest dużo materiału do wykładu. W Katnerze to tematy o spółkach i działalności gosp - 2,4,6,7. Chyba tyle
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum